Billige hjemmesider


Komplet hjemmeside for 5.900,-

Billig og professionel hjemmeside | 5.900,- ex moms

Mobilvenligt og moderne design

Vi designer din nye hjemmeside i et mobilvenligt og moderne webdesign. Din nye hjemmeside vil fremstå flot og være brugervenlig uanset om den vises fra en desktop, en tablet eller fra en smartphone.

Digital tilstedeværelse

En hjemmeside skal være tydelig, indbydende og intuitiv. Der sikrer vi. Men vi sikrer også at du får den bedst mulige digitale tilstedeværelse, ved at hjælpe dig med at skabe den bedst mulige placering i Googles søgeresultater.

Performance og hastighed

Vi laver nogle af Danmarks hurtigste websites. Vi har fokus på denne del, da det bliver mere og mere vigtigt for dig og vore andre kunder. Tager det mere end tre sekunder at loade en hjemmeside, har du allerede mistet 50% af dine brugere.

Hvorfor skal du vælge EMPENO?

Kundetilfredshed

Alle vore kunder har belønnet os med 5 stjerner ud af 5. Det er vores ambition at fortsætte med at få den bedst mulige bedømmelse fra alle vores kunder.

Kvalitet

EMPENO vil KUN levere kvalitet. Hjemmesider kan ofte se næsten ens ud på det rent visuelle. Det er dog afgørende at den underliggende kvalitet er rigtig god, for at opnå den bedst mulige ranking og den stærkeste digitale tilstedeværelse. Vi stræber efter det bedste.

Glødende passion

Vi brænder for det vi laver. Du får mere end du betaler for, da vi ikke kan lade være med løbende at forbedre vores produkter. Din succes er vores succes

Hurtige hjemmesider der sælger godt

Hastighedsoptimering

Din hjemmeside er hastighedsoptimeret når den leveres. Det betyder at den loades rigtig hurtigt - også på mobile devices. Det er ekstremt vigtigt, da det giver en bedre ranking på Google, og de du mister helt op til 50% af dine besøgende, allerede inden de ser din første side, hvis det tager mere end tre sekunder at loade dit website.
Når EMPENO laver din hjemmeside garanterer vi at den er blandt Danmarks hurtigste websites.

Optimeret til mobile devices

I 2017 skiftede Google, således at alle sites rankes baseret på Googles mobile index. Det betyder at dit websites placering på Googles søgeresultater afgøres af hvordan dit website ser ud og hvordan det performer på en mobil enhed. Vi leverer dit website, så det er optimeret til mobil - således at du kan opnå den bedst mulige placering på Google og de andre søgemaskiner.