Black Friday 2017 - website tilbud

af Morten Empeño


Skrevet Friday, November 3, 2017


Black Friday 2017 - website tilbud

Rabat på ny hjemmeside

Bestiller du en ny hjemmeside hos EMPENO på Black Friday 2017, giver vi hele 75 % rabat på hele købet. Så bliver det ikke billigere at få en ny hjemmeside, der er SEO optimeret, performance optimeret, responsiv, kører HTTPS og er helt klar til 2018 sæsonen.

Google belønner websites med god kvalitet. Så du kan jo lige tjekke vores hjemmesider på GT Metrix. Som du vil se, laver vi kun hjemmesider af højeste kvalitet, da vi gerne vil give vores kunder det rigtige fundament, så de kan opnå top placeringer på Google, og give deres besøgende den bedst mulige oplevelse.

Selv om vi giver 75 % rabat på alle køb på Black Friday 2017, vil jeg personligt garantere for, at der ikke skæres på kvaliteten. - heller ikke den kvalitet, som man ikke umiddelbart kan se.

Nyt design / redesign af hjemmeside

Måske har du en hjemmeside, der ikke vises korrekt eller perfekt på de nyeste mobile devices og tablets? Måske har du et design, hvor du ikke har været opmærksom på vigtigheden af indholder, der vises "Above the Fold"? Bestiller du et redesign af din eksisterende hjemmeside på Black Friday 2017 giver EMPENO 70 % rabat på hele købet.

Vi laver gerne en analyse af dit eksisterende design, og kommer med et bud på hvor og hvordan din hjemmeside på bedst mulig vis optimeres, således at du får et nyt friskt design, der samtidig giver dig et løft på din ranking i Google. Vores mål er at lave et redesign, hvor du rent faktisk tjener mere end det koster - i form af bedre ranking og øget trafik.

Hastighedoptimering - tilbud

Har du mon læst om hvor vigtigt det er at have en hurtig hjemmeside? Ellers vil jeg lige anbefale dig, at bruge nogle minutter på at læse vores blogindlæg: Hastighedsoptimering.

Som du kan se, kan det være en enormt god investering, at få optimeret sin hjemmeside, så den er lynhurtig. Det giver bedre ranking, flere brugere, bedre brugeroplevelse og får den hjemmeside til at fremstå mere troværdig og professionel.

Bestiller du en hastighedsoptimering på Black Friday 2017, giver vi 65% rabat på hele købet.

HTTPS

Kører din hjemmeside mon stadig HTTP? Har du ikke fået lavet skiftet til HTTPS fordi det er blevet nedprioriteret, eller fordi du ikke lige har taget dig tid til at undersøge hvad du får ud af det?

Det er nemt og hurtigt at lave skiftet til HTTPS, og det belønnes af Google i form af en bedre ranking - så det vil formentlig hurtigt tjene sig selv hjem.

Bestiller du et skifte til HTTPS hos EMPENO, så ordner vi det hele for dig, og vi forklarer alt så det er til at forstå.

Bestiller du et skifte til HTTPS på Black Friday 2017, giver vi dig 60% rabat på hele købet.

Øvrige bestillinger

  • Skal dine medarbejdere have et kursus i SEO?
  • Skal din hjemmeside have en sikkerhedsanalyse?
  • Vil du gerne hjælpes i gang med at lave en god WordPress hjemmeside?
  • Vil du have tips til hvordan du kommer foran konkurrenten i Google?
  • Hvordan opbygger du et brugervenligt CMS system?
  • Eller har du mon andet EMPENO kan hjælpe med?

Alle øvrige bestillinger på Black Friday 2017 leveres med 50 % rabat, uanset størrelse, omfang mv. Der er INTET med småt hos EMPENO :)

Jeg ønsker jer alle en rigtig god Black Friday

Med venlig hilsen

Morten Empeño