Cases


Se hvordan vi har hjulpet vore kunder med at maksimere udbyttet af deres digitale tilstedeværelse

Koncept der tiltrækker kunder

Selv om EMPENO kun har eksisteret siden juli 2017, kan vi allerede nu præsentere de første cases. Kunder tiltrækkes af et koncept, hvor fokus er på kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Vi arbejder med stolthed og passion.

Hypofysenetværket, iNHEALTH, TrainE, Bed and Breakfast Billund og Bed and Breakfast Randers var vore første kunder, og du kan allerede se resultatet nedenfor. I nærmeste fremtid kan vi præsentere nye hjemmesider for to nye kunder: HT Transport og multi-kunstneren Mike Sullivan.

Så man må sige at EMPENO har fået en flyvende start. Vi vil kun lave hjemmesider, IT Sikkerhed og søgemaskinoptimering med stolthed, og vi går altid et ekstra skridt eller to for vores kunder - fordi vi elsker det vi laver. Det er et koncept, kunderne kan lide.

screeenshot for Steinway Lyngdorf

Steinway Lyngdorf

To legendariske produktlinjer: Steinway & Sons og Lyngdorf Audio har valgt Empeno som leverandør til et internt web baseret værktøj, der gør det nemt og fleksibel for deres sælgere og deres administration at vedligeholde stamdata for deres produkter. Vi har udviklet et IT tool hvor man udover at vedligeholde stamdata, også kan knytte flere oplysninger på produkter og sælgeren kan oprette ordrer helt ude ved kunden. Alt er lavet på en skalerbar cloudbaseret platform, der sikrer en god performance uanset hvor i verden brugeren befinder sig.

Steinway Lyngdorf
screenshot for Energinet

Cloud baseret infrastruktur for Energinet

Siden 2021 har Empeno ApS leveret konsulent ydelser for Energinet. Arbejdet består primært i at drifte og videreudvikle en cloud baseret IT infrastruktur, der blandt andet sikrer at vores allesammens energinet er velfungerende på alle tider.
En lang række parametre og komplekse beregninger ligger til grund for at sikre at vores el flyder stabilt til alle områder i Danmark. Udover at levere udvikling tuil infrastrukturen, leveres også et web baseret tool, der visualiserer data, så det er nemmere at træffe beslutninger, der sikrer en god drift.

Energinet
screeenshot for Hypofysenetværket

Hypofysenetværket

Hypofysenetværket havde en hjemmeside, der ikke var up to date, og som ikke markerede sig på Google. Hypofysenetværket ønskede at det ville blive nemmere for potentielle medlemmer at finde netværket, og derfor blev det prioriteret at deres nye hjemmeside var SEO optimeret til netop dette formål. Desuden fik de en hjemmeside, der står knivskarpt på mobile devices, tablets og desktops, og EMPENO hjalp dem med at lave en mere intuitiv struktur på sidens indhold, såldes at det er nemmere at finde informationer på deres website

Hypofysenetværket
screenshot for iNHEALTH

iNHEALTH fik en lynhurtig hjemmeside

iNHEALTH ønskede en lynhurtig hjemmeside, der fungerer perfekt på mobile devices, tablets og desktops. En stor del af deres target group benytter mobile devices til at navigere rundt på sitet, og derfor blev hastighed og brugervenlighed sat i centrum. De fik desuden et poll system, der blev brugt til Folkemødet på Bornholm i 2017. Se iNHEALTHs hjemmeside og de spændende resultater, de fik med fra Bornholm

iNHEALTH
screenshot for TrainE

TrainE er nystartet og har fået lavet deres første lynhurtige hjemmeside af EMPENO

TrainE ønskede et digitalt visitkort, der skulle laves på ganske kort tid, så det kunne bruges i forbindelse med en event. De har fået en one-pager, men det er blot begyndelsen, så vi anbefaler at følge denne ambitiøse eSport virksomhed tæt.

TrainE
screenshot for Bed and Breakfast Billund

Bed and Breakfast Billund - nyt website og SEO

Bed and Breakfast Billund er en nystartet virksomhed, der dermed aldrig har haft et domæne. De ønskede et flot og responsivt website, men det var også vigtigt at opnå en relativt høj placering på Google relativt hurtigt, for at få ordrer og omsætning. EMPENO lavede et SEO optimeret website, og tager sig desuden af kontinuerlig søgemaskineoptimering.
Mindre end en uge efter sitet blev lanceret, nåede hjemmesiden den første top 10 placering på Googles søgeresultater på et af de valgte long-tail keywords.

Bed and Breakfast Billund
screenshot for Bed and Breakfast Randers

Bed and Breakfast Randers har nu 45% flere besøgende, efter de fik lavet et redesign og grundlæggende hastighedsoptimering af deres hjemmeside

Se hvem Bed and Breakfast Randers er og få et indtryk af, hvorfor hastighed på hjemmesider er SÅ afgørende for dine kunder.

Bed and Breakfast Randers
screenshot for Mike Sullivans hjemmeside

Mike Sullivan - digitalt visitkort

Multi-kunstneren Mike Sullivan er en mand, der er fyldt med power og energi. Der er udviklet en hjemmeside til Mike, hvor fokus har været på at få præsenteret Mike, som en alsidig kunstner, performer og underviser. Mikes hjemmeside er meget levende, og der er jævnligt nyt og spændende indhold.

Det var vigtigt for Mike at få en hjemmeside, der er rigtig nem at vedligeholde og hvor det er nemt at præsentere videoer, dokumenter, billeder og highlights.

Mike Sullivan

HT Transport - Schweiz

Se hvem HT Transport er og få et indtryk af, hvorfor SEO optimering, UX og hastighed på hjemmesider er afgørende i forhold til ranking på specifikke søgeord.

HT Transport